'T Struisvogelnest

Oei oei weer een post die niets te maken heeft met naaien :s
Maar hetgene dat ik aan het naaien was is nog ni echt gelukt of toonbaar te noemen en langs de andere kant is het nu ook ontzettend druk.
Maar jullie vergeven mij dit vast wel he?
Ik heb een hele hele hele (jaja bewust 3x hele) leuke kinderboerderij ontdekt. Ik had er al veel goeds over gehoord en nu mijn petekindjes kwamen logeren vond ik het een goede reden om met hen eens tot daar te gaan.
Ik nam ook nog 3 andere schatten van kinderen mee maar die hou ik lekker anoniem. Ik weet niet of hen mama zo graag heeft dat ik hen online gooi op mijn blog ;)

De boerderij was fantastisch , heel veel leuke dieren (en niet enkel de standaarddieren maar ook lama's en dergelijke) die ruimte zat hadden.
Het indrukwekkendst waren uiteraard de struisvogels (vond ik toch).

Het leuke was ook dat ze echt heel kindvriendelijk waren, je kon je kinderen (of in mijn geval de geleende kinderen ;) ) daar met gerust hart laten spelen op de 3 springkastelen, de hooiberg of de zandbak.
Er was voldoende speelgoed en kindertractors zodat er voor ieder kind wel wat was. Ik kan me niet voorstellen dat er 1 kind is geweest dat zich verveelde.

Voor de volwassenen stonden leuke tafeltjes klaar, je kon er wat drinken en eten. We aten zelfs ons eerste cupcake gemaakt van struisvogelei en de dag werd afgesloten in stijl met een lekker ijsje.

Aan allen die nog tips zoeken om hun kinderen (eigen of geleenden) te entertainen en leuke dag te bezorgen ga eens langs bij 'T struisvogelnest !!

Hier nog enkele fotoootjes:


Ook de kleinste dieren kregen aandacht ;)

Struisvogelcupcake


Reacties

 1. dat ziet er inderdaad heel gezellig uit daar! is het ook een beetje in de buurt? ik zal eens googelen :) Ons Fientje is misschien nog net te klein, maar 't lijkt me wel leuk om in de zomer eens te plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fien wat een heerlijke naam ^^

  T'struisvogelnest is in Lier dus best in de buurt lijkt mij ;) ik denk zelfs dat het voor kleine meisjes met zalige namen goed vertoeven is op de kinderboerderij ;)
  Het lijkt me een goed idee 't struisvogelnest op u planning te zetten al is het maar voor de lekkere cupcake ;)

  Dikke zoen sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, als er iets te smullen valt, ben ik inderdaad al snel overtuigd :) En veel dichterbij dan Lier, dat kan al bijna ni. Struisvogelnest, here we come!! merci voor de tip, ik laat je weten of onze kleine dame het leuk vond :) wel eerst wat mooier weer afwachten..

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Van reacties word ik steeds zoooo blij!! Ontzettend bedankt!

Populaire posts van deze blog

Herbruikbare groentenzakjes... de tutorial!!

Naaidagen tvv Team Jurgen

Steun Team Jurgen!!