Birthdayswap

Swappen is plezant dat heb ik al meerdere keren gezegd en verkondigd en dat zal ik ook blijven doen.
Door de zwangerschap heb ik via de supergroep swapperdeswap  al paar swaps aan me laten passeren maar aan de verjaardagsswap en de babyboomswap doe ik wel mee.

Babyboomswap is simpel : bevallen en dan maakt er een lieve persoon voor mij een kadootje in ruil voor een bedankje,foto,suikerboontjes,....

Verjaardagsswap : De jarige van elke maand worden aan elkaar gelinkt en maken voor elkaar een klein kadootje.
Op mijn kadootje moet ik wachten (jarig de 24e , wie weet krijg ik wel DE guppie als kado ;) ) maar ik mocht de eerste van de maand in de watten leggen.

Op haar pinterest vond ik een tasje voor pasjes in te stoppen maar helaas geen tutorial erbij, dus na veel meten en knippen heb ik het proberen te evenaren.Enkel dit vond ik beetje magertjes dus ik dacht een portemoneeke kan er ook nog wel bij. Linda heeft zelf dieren dus ik gokte dat vosjes een goede keuze waren

Voila samen met een kaartje ging dit dus op de post naar Nederland .

Nu kan ik gaan afwachten op mijn kadootjes. Al wordt het mooiste kadootje deze maand uiteraard onze guppie ;)ps: ze zoeken nog zwangere creatieve dames om te verwennen dus ga zeker eens een kijkje nemen in het groepje swapperdeswap, OOOOK voor andere swaps welkom uiteraard ;)

Reacties

  1. Die verjaardagsswap lijkt me ook wel leuk om aan mee te doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. schrijf u dan maar zeker in!! Ik vind het steeds spannend om voor iemand iets te maken maar zoooo leuk de reacties!!!

      Verwijderen

Een reactie posten

Van reacties word ik steeds zoooo blij!! Ontzettend bedankt!

Populaire posts van deze blog

Herbruikbare groentenzakjes... de tutorial!!

Juffra Toertjes op visite.

Primrose