Start the summer naais!!Eindelijk was het zover!!! Een naaiweekend georganiseerd door me, myself and I.
Is niet helemaal waar want achter de schermen waren verschillende dames die me bij stonden met veeel raad, nog meeeeeer geruststellingen (soms had ik klein ;) beetje stress ).

Maar goed bibi had zin in een naaiweekend, aangezien dat aangenamer is met lieve mensen om u heen deed ik oproep op de sociale media.
Eerlijk? Ik had nooit durven dromen dat er zoooooo veel belangstelling zou zijn :)

Ik ging voor een weekend met leuke extra's die hopelijk dit weekend een beetje specialer zou maken dan anderen (ik hou wel van een uitdaging).

Bij ons Lieve ging ik voor iedereen badges maken, gelukkig is zij ontzettend creatief en kregen we zo kei leuke badges (we lachten al dat we elke editie een nieuw kleurtje zouden gebruiken) .
Ons Lieve bracht ook haar stoffenwinkeltje mee, zodat wanneer iemand iets miste (of gewoon nieuwe stofjes wou) dit meteen ter plekke kon kopen. Geef toe niets zo irritant als op verplaatsing naaien en iets vergeten te zijn.


Ook Deborah verdiend het om even in de bloemetjes gezet te worden. Zij zorgde niet alleen voor een goodiebag ....Ze bracht ook nog haar "fotostudio" mee zodat de dames mooie foto's konden maken van hun creaties.

Na het weekend ontdekte ik op men fototoestel verschillende kiekjes gemaakt door de dames, zoals deze...

bewerkt door Deborah
Ooh het weekend was echt de max, ik was ontroerd door het succes! Hoe bijzonder dat 34 vrouwen zo klikken met elkaar. Er was een vrolijke en relaxte sfeer, iedereen schoot elkaar ter hulp met allerlei.
Ons Nancy zorgde er zelfs voor dat we de krant haalden (wordt vervolgt).

Iedereen was blij met elkaar als er weer een creatie af was (vooral Odetjes waren mega populair, ik vermoed Tamarillo op nummero 2)


Er werd mega veel gelachen, geknuffeld (me love knuffels), gedanst, geheimpjes gedeeld met Arend die op bezoek was, enz enz. Ik denk dat vooral slapen minst gebeurd is hihi.
Made by veerle 

made by veerle

Made by veerle

                                          

Ok ik geef toe er werd ook een klein beetje gesnoept en gedronken. Ook dat was een voorbeeld van hoe iedereen voor elkaar wilden zorgen, elkaar wilde verwennen.

made by Katrien

Dames het was geweldig!! Ik kijk echt al uit naar het volgende weekend... Ik denk dat ik braaf ga luisteren naar ons Sabine en ga streven naar twee weekends organiseren per jaar ;)
Ik zou nog uuuuuren kunnen doorgaan over het weekend, over hoe lief jullie waren, hoe tof ik jullie vond en hoe graag ik jullie zie!!

Toppertjes zijn jullie, het stiekeme achter mijn rug is jullie vergeven :p. Dikke merci voor het leuke kadootje dat jullie samen bekokstoofde. Ik zal al eens nadenken wat ik allemaal wil kopen met mijn waardebon ;)

Ik zie jullie super graag!!!Nog enkele fotoootjes om het af te leren???
En dit zijn dan nog niet alle creaties... (fotocredits voor Katrien)een paar memorabele momenten..(ik wil het figuur wel van Josje)

Tante Babs en Toika mochten uiteraard niet ontbreken ;)

Nogmaals dikke dikke dikke dikke x 750 000 merci!!!

Dikke zoen SarahReacties

 1. Heerlijk! Ga je dan nog een derde keer mee met ons op weekend? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tuuuuuurlijk, dat staat al lang genoteerd in de agenda :)

   Verwijderen
 2. lieve Sarah, wat een heerlijk blogbericht. De warmte en de liefde spat er vanaf! Ook wij hebben genoten hoor. Het is net omdat jij er zoveel liefde hebt ingestoken, vooraf en ter plaatse, dat het zo'n succes is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zag er allemaal prachtig uit veel lachende gezichten en een topsfeer zoals alleen bij hoop zielsverwanten !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. was het ook!! Echt super gezellige bende ondanks dat we met zovele waren

   Verwijderen
 5. Naaiweekends zijn super, dit zag me er alvast een mega exemplaar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was écht onvergetelijk Sarah! Bedankt voor je super idee, je voorbereiding-in-detail en je coördinatie ter plaatse. Ik geniet nog altijd na :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. amaai dat zag er daar super uit! Ik ben ook grote fan van naaiweekends!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Van reacties word ik steeds zoooo blij!! Ontzettend bedankt!

Populaire posts van deze blog

Bloggers For Life :Een kleine gift van de mens, een groot gebaar voor de mensheid...

Herbruikbare groentenzakjes... de tutorial!!

When Lana meets Bobbie...